Üdvözöljük a hdrendezveny.hu weboldalon!
Kiemelt információ:
Változások a számlázás terén!
Egyel több ok, hogy miért minket válasszon! 2013.január egytől RENDEZVÉNY HANGOSÍTÓ vállalkozásunk ÁFA MENTES lesz, tehát számlázáskor áfa összeg ?plusz költségként? nem képződik, de természetesen továbbra is elszámolható marad! Így ennyivel is kedvezőbb feltételekkel tudunk megbízást elfogadni!

Rendezvények hangosítása

Cégünk rendezvények hang és fénytechnikai biztosításával foglalkozik. Technikai hátterünk első sorban kis és közepes rendezvények lebonyolítását teszi lehetővé, ill. vállaljuk rendezvényeken belül standok hangosítását is . Célunk, hogy folyamatos fejlesztések kíséretében minél magasabb színvonalon tudjuk biztosítani megrendelőink igényét! Eredményeinket mi sem bizonyítja jobban, mint a számtalan évről évre visszatérő rendezvényszervező és klub tulajdonos ismételt megkeresése!

Természetesen vállalkozásunk számlaképes, dj szolgáltatásunk legális tevékenység!

Nálunk a kitelepülés, az aktuális üzemanyag áron történik, különdíjak és felárak nélkül!

Változások a számlázás terén!
Egyel több ok, hogy miért minket válasszon: 
2013.január egytől RENDEZVÉNY HANGOSÍTÓ vállalkozásunk ÁFA MENTES lesz, tehát számlázáskor áfa összeg „plusz költségként” nem képződik, de természetesen továbbra is elszámolható marad! Így ennyivel is kedvezőbb feltételekkel tudunk megbízást elfogadni!

 

 

Amivel dolgozunk: http://www.cerwinvega.com/

Szolgáltatásaink:

Bármilyen rendezvényen szeretné cégét kiemelni, írjon nekünk bizalommal! Kérjük, olvassa el referenciáinkat!

 

REFERENCIÁK
(Néhányról fotókat talál a galériában)

Elismerő cikk rólunk egy DISZKRONIKA 2007 évfolyamában olvasható!

 

Technikai háttér a teljesség igénye nélkül:

Sinn7 rox 12 usx

A pult igen jó paraméterekkel rendelkezik a maga kategóriájában.

A négy mikrofon csatorna, rendkívül csendes előfokkal van felszerelve, így bátran lehet tekerni a gain-t, nem keletkezik zavaró "súgás".

A master kimenet mellett, két group, és egy mono kimenet is helyet foglal a keverőn. Beépített 24 bit-es, 99 preset-es, meglepően tiszta hangú effekt processzor dolgozik a készülékben, mely mute-olható. Az effektek közti váltás igen precíz. A pult kis hibája, hogy a PFl benyomásával, a kivezérlés jelző nem mutatja  a bejövő szintet. A csatornákon elhelyezett 3 sávos EQ-k mellé, egy hét sávos master EQ is tartozik.

Élő hangosításokhoz, stúdiózáshoz, rendkívül hasznos készülékre találhatunk ebben a keverőben.

Roland VM C 7200

A VM-7000-Series V-Mixing System a világ első megfizethető 94-csatornás digitális keverő rendszer. Úgy tervezték, mint egy moduláris rendszer külön konzol és a processzor (ok), keresztül csatlakozik VM-Link kábel. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy költséges és potenciálisan zajos kígyók, mivel a processzorok közelében kell elhelyezni a audioforrásból. Egyéb rendszer előnyei közé tartozik masszív routing rugalmasság és a részletes effektprocesszor lehetőségeket. A rendszer tartalmaz egy konzol (VM-C7100 vagy VM-C7200), és egy vagy két processzorral (VM-7100 vagy VM-7200.)

VM-C7200 konzol: 25 motorizált fader, 2 analóg és digitális kimenet, 2 analóg bemenet, beleértve Talkback mic, gyors hozzáférést biztosít az összes csatorna szalag ellenőrzések; Kapcsolók, 3 hangfal, 100 jelenetek, 100 lokátorok, 24 fader csoportok, 24 némítás csoportok ; Dynamics minden csatornán, Realtime Analyzer, surround keverés, Full Realtime és a Snapshot automatizálás.

SGM Pilot 2000

Professzionális DMX vezérlő

A Pilot 2000 egy rendkívül sokoldalú készülék, amellyel a legkülönbözőbb felhasználási területeken is professzionális műsort, látványt érhetünk el. Koncertektől a színházakig, kluboktól a televíziós műsorokig és a legkisebb show műsoroktól a legnagyobbakig bárhol.

4 egység magas rackes felépítése lehetővé teszi egyszerű beépítését a többi egység közé, de mellette az asztalra vagy pultra helyezve is jól használható. Beépített szoftvere frissíthető.

Club 12 Joy

Könnyen kezelhető, egyszerű felépítésű DMX vezérlőpult 12 csatornás fényvezérlő pult . Effektekkel, funkciókkal.

Pioneer DJM 400

A professzionális keverő méreteit tekintve a Pioneer CDJ-200-hoz igazodik.

Belső tartalma azonban a méreteit jócskán meghazudtolja, ugyanis a kis kétcsatornás keverőben szinte a régi Pio-600-as effektprocesszora kapott helyet, persze némi ráncfelvarrással. Az olyan effektek, mint pl. a Delay, Echo, Filter, Flanger, Phaser, Robot, Roll vagy akár az In-Loop/Sampler, bármely DJ szettjét nagy sikerrel képesek színesíteni, ráadásul a már korábban megismert DJM-800-aséhoz hasonló minőségben.

Akinek ez még nem elég, az az automatikus talkover funkcióval kiegészített mikrofon-csatornát is nagy sikerrel használhatja. A mikrofonok - mert hogy egyszerre kettőt is képes fogadni a készülék - 6.3 jack-el csatlakoztathatók.

A sok funkcionális újítás és praktikus megoldás, mint például a két mirofon jel Aux-á kapcsolható.

Pioneer CDJ 800

A CDJ-800MK2 megőrizte nagyobbik testvérének, a CDJ-1000MK2 modellnek a design-elemeit, emellett minden képessége megvan ahhoz, hogy kivívja a klub- és bárszektor elismerését. Az új modell fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottak a mérnökök a DJ-közösséggel folytatott konzultációkra, és ennek eredményeként a CDJ-1000MK3 modell számos funkciója átkerült a CDJ-800MK2-be.

A teljes MP3 kompatibilitást kínáló CDJ-800MK2 modell stílusos új fémezüst kidolgozását remekül kiegészítik a szintén fémes JOG-gombok. A trackeket a CD lemezekkel azonos módon lehet kezelni, hiszen a deck el van látva Folder Search funkcióval, és Text Mode módban az előadónév, a számcím és a fájlnév is nyomon követhető a kijelzőn. A CDJ-1000MK3 modellből származik még a "csúszásmentes", fémes kidolgozású JOG tárcsa finom ezüst szegéllyel, valamint az On JOG kijelző összes szolgáltatása (fényesebb, nagyobb cue-pont és 45 fokos markerek).

St Live

Különlegesen magas hangosítási igényeket kielégíteni csak körültekintően tervezett, értő kezek által kimunkált speciális hangszóró és hangdoboz-konstrukciókkal lehet. Számtalan technológiai újítás, szigorúan ellenőrzött minőség, magas szakmai munka garantálja a Garry LIVE sorozat sikerét. A levegős, nyílt, mégis kontrollált hangzás a teljes frekvenciatartományban a stúdió hangzás szintjére emeli a LIVE sorozat dobozait.

12"-es koaxiális sugárzóval szerelt két utas kompakt hangdoboz, mely folyadékhűtésű (FERROFLUID®), Mylar membrános driverrel szerelt. Rendelkezik a koaxiális hangszóró-rendszerek minden előnyével: dinamikus hangzás, egyenletes átvitel és korrekt, tiszta hangkép az egész frekvencia tartományban. Alacsony súlypontja, robosztus felépítése, 45 fokos döntési szöge ideális lábmonitorrá teszi. Állványra ültetve nagy teljesítményű PA hangsugárzóként önállóan is használható. A kis helyigény, a többszörözési lehetőség (fűzhető), a széles frekvenciatartományban rendelkezésre álló nagy teljesítmény biztosítja a sokoldalú felhasználhatóságot: színpadi produkciók, rendezvények, diszkók...

Cerwin Vega CVP 1152

A CVP széria szimpla 15"-ös topládája nagy hangnyomást biztosít a széria többi tagjához hasonló agresszív kinézet mellett. Az előlapi "rács" gyakorlatilag egy tömbből kimart alumínium. A rács éppúgy, ahogy a 60*40-es tölcsér is, forgatható. Ezáltal (a beépített riggelő pontoknak köszönhetően) fektetve függesztve, vagy (az asszimetrikus láda kialakításnak köszönhetően) lábmonitorként használva is megfelelő a doboz lesugárzása (60*40 vagy 40*60 fok) és kinézete. A szűk nyitás lehetővé teszi a ládák egymás mellé helyezhetőségét (koncert felhasználás), vagy a pontosabban tervezhető lesugárzást több hangfal használata esetén (klub felhasználás). A tölcsér Mylar kompressziós meghajtót rejt torka mélyén, mely természetesen védelemmel is rendelkezik.

Cerwin Vega Ts 42

Nagyon mély, és nagyon hangos! A TS-42 a legerősebb, leghangosabb mélyláda amit a Cerwin-Vega valaha is készített. A ládában egy Stroker™ technológiával készült, 21"-os hangszóró található. A hajtogatott tölcséres technológiának köszönhetően a TS-42, rendkívül egyenletes, tiszta hangzást produkál, mindezt hihetetlen, 144 dB-es maximális hangnyomással! Az egyedi dizájnnak, és a nagy súly melletti (103Kg) jó szállíthatóságnak köszönhetően tökéletes választás, installációkhoz, nagy rendezvényekhez, club alkalmazásokhoz, de akár mobil dj-knek is, annál is inkább mert a láda hangereje kivált, két 18"-os mélysugárzót.

Behringer Eurolive B 1800 X High Power 18" PA Subwoofer

Szubláda, 18" mélysugárzó, teljesítmény: max: 1600W, RMS 800W impedancia: 8 ohm csatlakozók: SPEAKON, be, ki frekvencia átvitel: 65 Hz-18 kHz érzékenység: 100 dB méret: (mag. x szé. x mé.) 700 mm x 547 mm x 553 mm tömeg: 35 kg

Show ARart LED PAR i. Shine 1136

LED-es PAR lámpa

A Show Art terméke egy kedvező árfekvésű RGB színkeveréses LED-es lámpatest, melynek elektronikája kültéri (IP66 védettségű) házban kapott helyet. A 36 db nagyteljesítményű LED-nek köszönhetően fénye versenyképes a halogén fényforrásokkal szemben is, dimmelése és a színek úsztatása szépen vezérelt, menürendszere és funkciói pedig jól kezelhetővé teszik. Egy egyedi, máshol nem alkalmazott rendszer szerint a lámpák egy belső „IP” címzéssel is elláthatóak, amelynek köszönhetően akár 64 lámpatest vezérlehető függetlenül, vagy csoportokban mindösszesen 9 DMX csatornáról.

Panda MKII intelligens lámpa, scanner

13 fixen színezett gobo, beépített stroboszkóp 1-5 vill./mp, dimmer, kicsi, kompakt, beépített állvány, ventillátorhűtés, 15V150WEFR égővel közepes teremig megfelelő fényerővel.

Neo Neon Moving Head Mini

A 8 szín és 7+1 gobó mindegyike külön variálható, a színek felezhetőek. A kilépő fénycsóva dimmerelhető, valamint stroboszkóp effektusra is beállítható. A 24V 250W-os ELC izzóval szerelt lámpa mozgása megfelelően gyors és dinamikus.

A készülék a DMX körben 7 csatornát foglal el, melyek a pan, tilt, m.speed, dimmer, color, gobó és a reset.

A fókuszálás manuálisan oldható meg a digitális kijelzővel és címzéssel ellátott lámpán.

Neo Neon SRL-LB50 lézer

Közepes teljesítményű, ventillátoros hűtésű, hordozható lézer. Közepes diszkókba, klubokba ajánljuk. Zöld. Ábrák száma 200 db.

2 db

S-100 Snow Machine - Hó Gép

Közepes teljesítményű hó gép . Távvezérlőjével ki/be kapcsolható a havazás. Mennyiségét a gép burkolatán elhelyezett pótméterrel szabályozhatjuk (a kis "szállingózástól" - egészen a zord, szibériai teleket idéző hóviharhoz hasonló hó mennyiségig ) Kilövési távolsága kb.: 4 - 5 méter. Bármilyen hagyományos hó folyadékkal működik. 2 db

Traverz

Traverz 7x4 méter alapterülettel, 3,5 méter magassággal, fedéssel, két féle háttérrel.

További fotók a Galéria menüpontban!

 

 
Happy Dj’s Team – Hallgasd és érezd!   |   HDteam   |   Az ország egész területén!   |   Asz.: 60491941-2-27