Üdvözöljük a hdrendezveny.hu weboldalon!
Kiemelt információ:
Változások a számlázás terén!
Egyel több ok, hogy miért minket válasszon! 2013.január egytől RENDEZVÉNY HANGOSÍTÓ vállalkozásunk ÁFA MENTES lesz, tehát számlázáskor áfa összeg ?plusz költségként? nem képződik, de természetesen továbbra is elszámolható marad! Így ennyivel is kedvezőbb feltételekkel tudunk megbízást elfogadni!

Galéria - Race Camp Party 2K13 2012. június 1.

Szóval Srácok!
Egy apró kis összegzés a Race Camp Party 2K13-ról!
Tehát mint tudjátok nem indult zökkenő mentesen a szervezés tervezés és kivitelezés! Sőt a fergeteges idei nyár promózás az időjárás jelentésekben is eléggé rossz reklámot csinált nekünk!
És most jön a DE.
De, péntek este mikor szakadó esőbe megérkeztem a Kempingbe kicsit meglepődtem, hogy 30 autó bent figyel a placcon és a jelen levő 50-60 fő elkezdte a medence partyt a cunamiban!
Szombat reggel (4:50-kor) a korai fekvés után (2-3óra) kisebb remény sugarak jöttek fentről, de az égi porlasztás még jelen volt.
El kezdtetek gyülekezni és déltől valami olyan pörgés indult be , hogy csak na! Részletekbe nem akarok belemenni aki ott volt az tudja aki nem az tájékozódjon a képekből és vidikből!
Tavalyi évbe is oda tettük magunkat, de szerintem a hétvégi alkotás űbereli az eddigi 3 RCP-t együttvéve! Tény , hogy idén kevesebben voltunk (450 kobak és 210 sebváltó ) mint a tavalyi "hawaii időjáráskor" de hangulat magasan verte a limbó lécet (jelen környezetbe ez nagyon jót jelent) és bele se merek gondolni, hogy mi lett volna ha, egész nap sunshine lett volna!
Ennek elérésében hatalmas szerepet játszottatok ti résztvevők, mi csak a kezdő lökést adtuk !
Ezúton szeretnénk ennek a majdnem félezer embernek megköszönni a részvételt és hogy jelenlétükkel emelték a hangulatot a gépekkel pedig a színvonalat!
Viszont, ez csak az én nyálas látószögem és többen máshogy gondolják!
Ezért szeretnénk, ha pár mondatot szánnátok ránk és elmondanátok véleményeiteket, akár privát ,akár nyilvános úton,mit rontottunk el, mit kéne másképp csinálnunk, vagy ne adj isten mi volt ami tetszett, mivel a ti szájízetekre szeretnénk formálni a továbbiakban is!
Innentől rajtatok áll, hogy lecseréljük e a 13-ast, és legyen e RACE CAMP PARTY 2K14!
Ezzel kapcsolatban infók hamarosan!

Ui.: Most vissza olvasva orbitálisan nagy katyvaszt írtam itt össze, de remélem érthető volt mit próbáltam itt lepötyögni! (Nem vagyok egy Petőfi de ez látszik is :p )
Ha elolvastad gratulálok a türelmedhez! :D
És , ha tényleg végig olvastad egy " RCP 2K14 " kommentet várok ehhez a fergeteges irományhoz !

Üdv . : Illés Norbert /Bütyi/

Beszámoló még itt: http://www.carstyling.hu/account_shower.php?id=5756

 

További kapcsolódó tartalmak

 
Happy Dj’s Team – Hallgasd és érezd!   |   HDteam   |   Az ország egész területén!   |   Asz.: 60491941-2-27